Toimitusehdot

KAUPAN EHDOT, SOVELLAMME YLEISET SOPIMUSEHDOT NL01

Toimitamme verkkokauppamme kautta tilauksia ympäri Suomen. Pienet tilaukset lähetetään Postilla ja suuremmat lähetykset Kaukokiidolla.

Tarjoamme yli 650 € (sis. alv.) tilaukset rahtivapaasti, alle 650 € tilauksiin lisätään 30 € rahtikulu.

TOIMITUSEHTO

Vapaasti varastollamme Joensuusta.

OMISTUSOIKEUS

Omistusoikeus kaupan kohteeseen siirtyy myyjältä ostajalle kunnes kauppasumma ja siihen liittyvät maksut ovat kokonaisuudessaan maksettu.

PALAUTUSEHTO

Palautuksista on sovittava myyjän kanssa. Palautetuista tilauksen mukaisista
vakiovalmisteisista tehtaan pakkauksissa olevista käyttämättömistä tuotteista hyvitämme 80 % ostohinnasta. Erikois- ja mittatilauksena sekä tehdastilauksena toimitettuja tuotteita emme ota palautuksina.

TAKUUEHDOT UUSILLE LAITTEILLE

Laitteilla on 1-3 vuoden takuu valmistus- ja materiaalivirheille. Takuu kattaa sekä varaosat ja vaihtotyön. Takuu ei korvaa virheellisistä kytkennästä, asennuksesta tai käytöstä aiheutuvia virheitä. Takuu ei korvaa mitään välillisiä vahinkoja tai tappioita, jotka aiheutuvat mahdollisesta laitehäiriöstä, huollon tai toimituksen viivästymisestä. Takuuhuollon saa suorittaa ainoastaan Jvtukun osoittama huoltoliike. Työsuoritus takuun alaiseen työhön tilataan aina Jvtukkulta . Takuu ei kata eikä korvaa muiden tilaamia huoltotöitä. Takuutyöt suoritetaan normaalina työaikana maanantaista – perjantaihin klo 8-16 välisenä aikana.
Kaikki poikkeamat näistä takuuehdoista sovitaan erikseen ja etukäteen ennen työn suorittamista. Takuu ei kata arinakiviä, sisälamppuja, lasisylinterejä, lasikannuja.

TAKUUEHDOT KÄYTETYILLE LAITTEILLE

Käytetyille laitteille tarjoamme 3kk takuun ostopäivästä.


Takuu on voimassa ainoastaan Suomen rajojen sisäpuolella.