JV Tukku Oy on ostanut Davanti Finland Oy:n liiketoiminnan ja rekrytoi

JV Tukku Oy on ostanut pitkäaikaisen yhteistyökumppanin, Davanti Finland Oyn maahantuonti- jamyyntiliiketoiminnan 1.9.2021.

Davanti Finland Oy on toiminut jo 25 vuoden ajan Etelä-Suomessa. Yritys on keskittynytravintolalaitteiden ja varaosien maahantuontiin, sekä ravintoloiden suunnitteluun. Davanti FinlandOy on alalla tunnettu vahvoista ja kestävistä laitteista, sekä vastuullisesta ja joustavastaasiakaslähtöisestä toiminnasta. Yrityksellä on koko Suomen kattava huoltoverkostosopimuskumppaneiden kanssa, sekä 56 päämiestä ympäri maailmaa.

JV Tukku on toiminut vuodesta 2008 ravintolalaitteiden maahantuojana, sekä ravintola- japuhtaanapidon ammattilaisten kokonaisvaltaisena kumppanina. Liiketoimintakaupan myötä JVTukku tarjoaa niin uusille, kuin vanhoille asiakkaille aikaisempaa laajempaa tuotevalikoimaaravintolalaitteista sekä keskittyy vahvemmin keittiösuunnitteluun. Jatkossa JV Tukku on nykyistälaaja-alaisempi täyden palvelun kumppani ravintoloille, suurtalouskeittiöille ja puhtaanapidonammattilaisille ympäri Suomea.

Jouni Heinonen jatkaa JV Tukku Oy:lla keittiösuunnittelijana sekä asiakasvastaavana Etelä-Suomenalueella.

Janne Ripatti nimitettiin myyntipäälliköksi 1.9.2021. Janne on pitkän linjan ammattilainen, hänelläon vahva osaaminen myynnistä niin vähittäis- kuin tukkukaupan osalta. Janne pitää huolen, että JVTukku on täyden palvelun kumppani yhä useammalle ravintolalle, suurtalouskeittiölle japuhtaanapidon ammattilaiselle.